Гаранционен сервиз на проектори.Сервиз проектор ремонт

Гаранционно обслужване на мултимедийни проектори

Предлагаме гаранционен ремонт и сервиз на проектори. Ако сте дистрибутор или търговец на проектори, ние можем да бъдем ваш гаранционен сервиз на проектори. Ние предлагаме гаранционен ремонт на проекторите продавани в България и в чужбина. Оказваме помощ при създаването на гаранционни карти съобразени със Закона за защита на потребителите и Търговският закон.

Ние предлагаме качествен гаранционен и извън гаранционен ремонт на ваши крайни и корпоративни клиенти. Защита на вашият интерес при опити за злоупотреби с гаранционни ремонти. Имаме сериозен опит в издаване на протоколи за пред Комисията за защита на потребителите или други институции.
Вие ще имате възможност да контролира нашата работа, чрез специален софтуер за мониторинг.

Нашата фирма има богат опит с работа с чуждестранни контрагенти. За нас не е проблем да обслужваме, комуникираме на английски, немски и руски език. Прочетете повече в раздела За нас.

Абонаментно обслужване на мултимедийни проектори

Услугата „Абонаментно обслужване“ е подходяща за фирми и институции ползващи мултимедийни проектори, както и за фирми отдаващи под наем проектори, дискотеки, клубове, салони за презентации, училища и други.

Абонаментно обслужване на проектори е изградено на следният принцип: Месечен предплатен абонамент за определен брой проектори.Абонаментът се договаря в зависимост от вида предплащане: на месец, тримесечие, полугодие или за година. Цената зависи от вида на проекторите (марка и модел) ; типа обслужване – посещение на място или ремонт в сервиза ; транспорт ; степен на обслужването като: само профилактика; основно почистване в дълбочина; степен на трудност на ремонтите. Цената се договаря индивидуално с всеки отделен контрагент.

Абонаментно обслужване е много по изгодно от извънредни ремонти или профилактики.
Прочетете в раздела За нас.

Доверете се на нашите услуги защото

Нашите клиенти са: Военно Въздушните Сили, Болница Токуда, Летище София, Пирогов и още много други.