Клиенти

Частни клиенти

За нас всеки клиент е важен. След като сте частно лице което ползва мултимедиен проектор, това означава, че принадлежите към семейството на високо технологичните хора. Използвайки мултимедийният проектор или прожектор, вие вероятно сте разбрал, че това е уред който изисква специална поддръжка и отношение.

Ние сме готови да се погрижим за вашият проектор, като в случай на нужда да го ремонтираме по-най добрият начин, да ви предложим оригинална истинска лампа , да го почистим така че да ви служи дълго и вярно.

Профилактичното почистване е ключов момент за „здравето“ на вашият проектор.

Протокол за пред застрахователни компании или елетро-разпределителните дружества  ЧЕЗ, ЕОН или ИВН.
Възстановете вашите пари при унищожаване на проектор. Прочете още в Протоколи и Бракуване на уреди.

Ние работим с клиенти от цялата страна!

Бизнес / Корпоративни клиенти

Относно групата Бизнес / Корпоративни клиенти ние разбираме следното:
А. Вие и вашият бизнес е ориентиран към продажба на мултимедийни проектори и Вие имате нужда от гаранционен и извън гаранционен сервиз за мултимедийни проектори – Да ние можем да Ви предложим такъв сервиз за проектори.
Б. Във Вашият бизнес Вие използвате често или много мултимедийни проектори за презентации или обучение. Вие имате нужда от профилактика, поддръжка или бърза реакция за ремонт – Да ние можем да Ви предложим такъв сервиз за проектори.
В. Вие отдавате проектори под наем и друга техника. Вие имате нужда от анализ как клиента е ползвал техниката, той ли е причина за проблемът или дефекта.Вие имате нужда от профилактика, поддръжка или бърза реакция за ремонт – Да ние можем да Ви предложим такъв сервиз за проектори.
Г. Имате заведение, клуб, ресторант и имате нужда от профилактика, поддръжка или бърза реакция за ремонт – Да ние можем да Ви предложим такъв сервиз за проектори.
Д. Вие имате бизнес който по някакъв начин е свързан с мултимедийни проектори и имате нужда от техническа помощ – Обадете ни се или ни пишете.
Ние работим с клиенти от цялата страна!

Прочете още в Протоколи и Бракуване на уреди.

Учебни заведения, училища, университети, школи, езикови курсове

Обучението с модерни методи е ключов момент в съвременният начин за набавяне на знания.
Мултимедийните проектори са страхотен инструмент за това, но ако спрат да работят могат да Ви провалят.
А. За училищата и определени държавни и общински учебни структури сме разработили продукт който е бюджетно ориентиран (Можем да предложим по ниска цена).
Намерили сме начин елегантно да намалим цените на нашите услуги спазвайки буквата на закона. Ние знаем че, на училищата им е трудно и чрез персонален разговор можем да постигнем възможното като цена за всички страни.
Б. Школи и езиковите курсове, курсове са в особен фокус на нашият интерес за работа. Ние можем да бъдем Вашият сервизен партньор за сервиз, ремонт и поддръжка на проектори.
В. За университетите имаме специален план за действие и сме готови да го обсъдим с хората които отговарят за проекторите. Ние можем да бъдем Вашият сервизен партньор за сервиз, ремонт и поддръжка на проектори.
Ние работим с клиенти от цялата страна!

Прочете още в Протоколи и Бракуване на уреди.

Доверете се на нашите услуги защото

Нашите клиенти са: Военно Въздушните Сили, Болница Токуда, Летище София, Пирогов и още много други.